Schutting Wijchen

Op zoek naar een luxe schutting Wijchen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Wijchen. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wijchen

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Wijchen correct plaatsen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De palen van dit type schutting Wijchen zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Wijchen. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Wijchen.

Tuinschermen Wijchen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Wijchen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Wijchen uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Wijchen die jaren lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Wijchen.

Een schutting plaatsen Wijchen hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Wijchen is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Wijchen zult aantreffen voor uw woning in Wijchen. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we Wijchen voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! De navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Wijchen.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Wijchen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Wijchen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor betonschuttingen Wijchen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Wijchen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Wijchen

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Middelbeers
schutting Kapelle
schutting Baarn
schutting Rockanje
schutting Diessen
schutting Zuidbroek
schutting Aduard
schutting Ochten
schutting Maarheeze
schutting Leerdam
schutting Roden
schutting Leeuwarden