Schutting Wijchen

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Wijchen? Prins schuttingen kan uw schuttingen Wijchen bezorgen of monteren uw nieuwe schuttingen Wijchen vakbekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wijchen

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Wijchen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Wijchen erg populair, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor deze categorie tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. De basis van dit type schuttingen Wijchen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Wijchen.

Tuin schermen Wijchen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Wijchen

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Wijchen.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Wijchen is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Wijchen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Of vraag ons om een referentie adres Wijchen.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Wijchen.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting Wijchen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Wijchen

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Wijchen niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Wijchen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Wijchen

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ter Aar
schutting Veendam
schutting Giessenburg
schutting Nieuwegein
schutting Borgharen
schutting Zwartewaal
schutting Someren
schutting Baarle-Hertog
schutting Olst
schutting Klazienaveen
schutting Urk
schutting Melick