Schutting Wijchen

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting in Wijchen? Wij kunnen uw schutting leveren of zetten de nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ongeveer 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. We bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Wijchen

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags zoeken minder consumenten voor deze soort schutting. De beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de klanten. De palen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Wijchen.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Wijchen is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Wijchen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Mogelijk hebben we bij u in Wijchen eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we plaatsen in Wijchen. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Wijchen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit diverse modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Apeldoorn
schutting Ammerstol
schutting Heerlen
schutting Vroomshoop
schutting Beegden
schutting Stiphout
schutting Leens
schutting Elim
schutting Winsum
schutting Klundert
schutting Blerick
schutting Abbekerk