Schutting Soesterberg

Op zoek naar een hout beton schutting Soesterberg? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Soesterberg. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Soesterberg

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Soesterberg bent u verzekerd van een goed resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Soesterberg vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Soesterberg bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Soesterberg.

Tuin schermen Soesterberg

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Soesterberg

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Soesterberg: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Soesterberg.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Soesterberg is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Soesterberg. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Soesterberg eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Soesterberg bouwen:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen Soesterberg.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Soesterberg

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Soesterberg. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Soesterberg

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit verscheidene type poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Venray
schutting Heukelum
schutting Streefkerk
schutting Haaksbergen
schutting Grijpskerk
schutting Boxmeer
schutting Zevenbergen
schutting Best
schutting Malden
schutting Eefde
schutting Vlissingen
schutting Olst