Schutting Soesterberg

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting in Soesterberg? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting bekwaam en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 15 dagen een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met bedreven medewerkers die niks anders doen dan het bouwen van schuttingen. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Hout beton Schutting Soesterberg

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Soesterberg.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Soesterberg is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Soesterberg. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze erfafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Soesterberg? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Erfafscheiding kopen Soesterberg. Het was nog nooit zo simpel! Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Soesterberg.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Soesterberg

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Lage Zwaluwe
schutting Kessel
schutting Neede
schutting Boxmeer
schutting Ilpendam
schutting Linne
schutting De Lier
schutting Bussum
schutting Belfeld
schutting Groenlo
schutting Middelrode
schutting Arnhem