Schutting Winkel

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Winkel? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Winkel. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Winkel

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Winkel, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de klanten. De palen van deze soort schutting Winkel zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Winkel.

Tuin schermen Winkel

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Winkel

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Winkel.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Winkel is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting Winkel zult tegenkomen voor uw woning in Winkel. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin Winkel.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Winkel. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Winkel.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Winkel

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Winkel. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Winkel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Winkel

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Groet
schutting Brakel
schutting Weert
schutting Belfeld
schutting Damwoude
schutting Herten
schutting Montfoort
schutting Lunteren
schutting Terneuzen
schutting Veendam
schutting Gameren
schutting Ilpendam