Schutting Winkel

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting in Winkel? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of monteren de nieuwe schutting vakbekwaam en vlot voor u. Het monteren van een schutting bij u in Winkel kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Winkel

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen minder particulieren voor dit type erfafscheiding. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton erfafscheiding. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Winkel.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Winkel is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze consumenten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een tuin bij u in Winkel.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of erfafscheiding bij u in Winkel plaatsen:

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Winkel

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Dinteloord
schutting Biddinghuizen
schutting Dronten
schutting Nieuwleusen
schutting Waddinxveen
schutting Nijnsel
schutting Diessen
schutting Breugel
schutting Gorinchem
schutting Roermond
schutting Didam
schutting Kockengen