Schutting Lage-Zwaluwe

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting in Lage-Zwaluwe? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Lage-Zwaluwe

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Lage-Zwaluwe.

Een erfafscheiding kopen in Lage-Zwaluwe hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Lage-Zwaluwe is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Lage-Zwaluwe. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin bij u in Lage-Zwaluwe? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Erfafscheiding kopen Lage-Zwaluwe. Het was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij leveren in Lage-Zwaluwe. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Lage-Zwaluwe

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt kiezen uit verschillende type poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Krabbendijke
schutting Deest
schutting Alkmaar
schutting Obdam
schutting Klazienaveen
schutting Menaldum
schutting Bakkeveen
schutting Gennep
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Goedereede
schutting Hulst
schutting Harlingen