Schutting Lage Zwaluwe

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting Lage Zwaluwe? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Lage Zwaluwe. Het plaatsen van een een schutting Lage Zwaluwe kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lage Zwaluwe

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Lage Zwaluwe perfect monteren. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. De palen van dit type tuinafscheiding Lage Zwaluwe zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Lage Zwaluwe.

Tuinschermen Lage Zwaluwe

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Lage Zwaluwe

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Lage Zwaluwe: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Lage Zwaluwe.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Lage Zwaluwe is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Lage Zwaluwe. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Lage Zwaluwe? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Lage Zwaluwe. Het was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Lage Zwaluwe plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Tuinschutting Lage Zwaluwe van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Lage Zwaluwe

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Lage Zwaluwe nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Lage Zwaluwe

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stellendam
schutting Zwanenburg
schutting Klundert
schutting Joure
schutting Drunen
schutting Kapelle
schutting Soest
schutting Zierikzee
schutting Hank
schutting Emmeloord
schutting Bergentheim
schutting Zuidhorn