Schutting Lage Zwaluwe

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Lage Zwaluwe? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Lage Zwaluwe. Het monteren van een een schutting Lage Zwaluwe kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lage Zwaluwe

Wij werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Lage Zwaluwe. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Lage Zwaluwe vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Lage Zwaluwe. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Lage Zwaluwe.

Tuin schermen Lage Zwaluwe

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Lage Zwaluwe

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Lage Zwaluwe die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting kopen Lage Zwaluwe.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Lage Zwaluwe is nu erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Lage Zwaluwe zal tegenkomen voor uw woning in Lage Zwaluwe. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Lage Zwaluwe eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Lage Zwaluwe. Het was nog nooit zo eenvoudig! De volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Lage Zwaluwe.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Lage Zwaluwe gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Lage Zwaluwe

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Lage Zwaluwe. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Lage Zwaluwe

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Limbricht
schutting Zoetermeer
schutting Sliedrecht
schutting Hilversum
schutting Coevorden
schutting Almere
schutting Oude-Tonge
schutting Utrecht
schutting Hulsen
schutting Vlodrop
schutting Muntendam
schutting Odoorn