Schutting Overijse

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting Overijse? Prins schuttingen kan uw schuttingen Overijse bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen Overijse deskundig en snel voor u. Het plaatsen van een schuttingen Overijse kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Overijse

We werken alleen met bedreven schuttingbouwers welke niks anders doen dan het bouwen van schutting Overijse. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Overijse gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Overijse bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Overijse.

Tuinschermen Overijse

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Overijse

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Overijse uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Overijse.

Een tuinafscheiding plaatsen Overijse hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Overijse is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Overijse zult aantreffen voor uw woning in Overijse. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Mogelijk hebben wij Overijse voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Overijse plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Overijse gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Overijse

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Overijse nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur Overijse

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit meerdere type poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Niekerk
schutting Zwartsluis
schutting Niekerk
schutting Rijsbergen
schutting Eerbeek
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Oost-Souburg
schutting Putte
schutting Ochten
schutting Lemelerveld
schutting Meppel
schutting Rijssen