Schutting Strijland

Op internet aan het zoeken voor een luxe schutting Strijland? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Strijland. We kunnen normaliter binnen 10 dagen een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen bent u verzekerd van een correct eindproduct met juiste garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Schutting Strijland

De houten tuinafscheiding gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Strijland bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Strijland. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe tuinafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinafscheiding met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Strijland.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Strijland is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Strijland. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Strijland? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Strijland. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheiding van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Strijland

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Uithoorn
schutting Wehl
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Zwammerdam
schutting Waspik
schutting Roden
schutting Akkrum
schutting Giessenburg
schutting Nijverdal
schutting Geleen
schutting Hoek
schutting Dwingeloo