Schutting Strijland

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting Strijland? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Strijland. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Strijland

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Strijland, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. We zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Strijland erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de particulieren. De palen van dit type tuinafscheiding Strijland zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Strijland.

Tuin schermen Strijland

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Strijland

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Strijland uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Strijland: Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting kopen Strijland.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Strijland is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Strijland. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Strijland.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Strijland plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Strijland van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Strijland

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Strijland is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Strijland heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Strijland

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leens
schutting Zierikzee
schutting Wommels
schutting Blerick
schutting Clinge
schutting Loon op Zand
schutting Maurik
schutting Beilen
schutting Grave
schutting Borgharen
schutting Sint Willebrord
schutting Didam