Schutting Olen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Olen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Olen. Het plaatsen van een schuttingen Olen kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Olen

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Olen bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Olen.

Tuin schermen Olen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Olen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Olen.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Olen is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding Olen zal tegenkomen voor uw woning in Olen. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Misschien hebben we Olen voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Olen. Dat was nog nooit zo simpel! De onderstaande moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Olen.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Olen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Olen

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Olen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Olen

Een poort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit verschillende type tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Best
schutting Poortugaal
schutting Sint Odiliënberg
schutting Egmond aan Zee
schutting Erica
schutting Oldemarkt
schutting Zuid-Beijerland
schutting Sleeuwijk
schutting Doornenburg
schutting Geervliet
schutting Musselkanaal
schutting Doorwerth