Schutting Olen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Olen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Olen. Het monteren van een een schutting Olen kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Olen

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Olen bent u zeker van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Olen erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor schuttingen Olen. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Olen.

Tuin schermen Olen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Olen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Olen die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Olen.

Een schutting kopen Olen hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Olen is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Olen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Misschien hebben we Olen voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Olen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten Olen. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Olen van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Olen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Olen is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Olen

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lochem
schutting Doesburg
schutting Heeze
schutting Koudum
schutting Angerlo
schutting Meerssen
schutting Axel
schutting Oudewater
schutting Geervliet
schutting Baexem
schutting Weerselo
schutting Obdam