Schutting Tildonk

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Tildonk? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Tildonk. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tildonk

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Tildonk bent u zeker van een perfect eindproduct met uitstekende garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het denkbeeld en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Tildonk gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De palen van dit type schutting Tildonk zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Tildonk.

Tuinschermen Tildonk

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Tildonk

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Tildonk.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Tildonk is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Tildonk. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin Tildonk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Tildonk. Het was nog nooit zo simpel! De navolgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Tildonk.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton Schutting Tildonk gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Tildonk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Tildonk niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Tildonk

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Den Dungen
schutting Zuidbroek
schutting Bergen
schutting Slochteren
schutting Zevenhuizen
schutting Cothen
schutting Baarle-Hertog
schutting Nijnsel
schutting Raamsdonk
schutting Veenendaal
schutting Asperen
schutting Rijsenhout