Schutting Driel

Op het web aan het kijken voor een beton schutting in Driel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting. Het zetten van een schutting bij u in Driel kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met bedreven medewerkers die niets anders doen dan het installeren van schuttingen. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Driel

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor erfafscheidingen. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Driel.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Driel is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al vlug een schutting die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben we bij u in Driel voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Erfafscheiding kopen Driel. Dat was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende type schuttingen of schutting bij u in Driel bouwen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Driel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poortdeur

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Alblasserdam
schutting Lichtenvoorde
schutting Witmarsum
schutting Ruinen
schutting Hoogvliet
schutting Hardegarijp
schutting Willemstad
schutting Lobith
schutting Beerta
schutting Marum
schutting Klazienaveen
schutting Gaanderen