Schutting Driel

Op zoek naar een moderne schutting Driel? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Driel. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Driel

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Driel bent u zeker van een goed eind resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type tuinafscheidingen Driel bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor tuinafscheidingen Driel. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Driel.

Tuinschermen Driel

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Driel

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Driel uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Driel: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Driel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Driel is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Driel. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Misschien hebben we Driel eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Driel. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten Driel. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Driel.

Semi luxe schutting van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Driel

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Driel is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Driel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Driel

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oud-Beijerland
schutting Denekamp
schutting Odoorn
schutting Ouddorp
schutting Zoetermeer
schutting Oostvoorne
schutting Aarle-Rixtel
schutting Landsmeer
schutting Rijssen
schutting Goirle
schutting Oud-Heusden
schutting Hoogkarspel