Schutting Driel

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting Driel? Wij kunnen uw schutting Driel bezorgen of zetten uw nieuwe schutting Driel vakkundig en vlug voor u. Het plaatsen van een een schutting Driel kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Driel

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Driel bent u zeker van een correct eindproduct met uitstekende garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Driel gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De palen van deze soort tuinafscheiding Driel zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Driel.

Tuinschermen Driel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Driel

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Driel: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Driel.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Driel is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een tuinschutting Driel die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Driel.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Driel.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Driel gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Driel

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Driel niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Poort Driel

We hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Asten
schutting Giessenburg
schutting Hillegom
schutting Loenen
schutting Liessel
schutting Gorssel
schutting Heenvliet
schutting Vaassen
schutting Aalburg
schutting Herpen
schutting Zwammerdam
schutting Kudelstaart