Schutting Otterbeek

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Otterbeek? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Otterbeek. Het zetten van een schuttingen Otterbeek kan gewoonlijk binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Otterbeek

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Otterbeek, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schutting Otterbeek gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type schutting Otterbeek zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor schuttingen Otterbeek. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Otterbeek.

Tuinschermen Otterbeek

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Otterbeek

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Otterbeek uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Otterbeek: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Otterbeek.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Otterbeek is nu erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een schutting Otterbeek die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Otterbeek? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Otterbeek. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of schutting Otterbeek zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinschutting Otterbeek gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Otterbeek

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Otterbeek. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur Otterbeek

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Raamsdonk
schutting Sint Michielsgestel
schutting Dinteloord
schutting Delfzijl
schutting Maarheeze
schutting Nijeveen
schutting Vledder
schutting Melick
schutting IJzendijke
schutting Landsmeer
schutting Leerdam
schutting Makkum