Schutting Brussegem

Op internet aan het zoeken voor een luxe schutting Brussegem? Wij kunnen uw schutting Brussegem bezorgen of monteren de nieuwe schutting Brussegem bekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Brussegem

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Brussegem, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Brussegem vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor tuinafscheidingen Brussegem. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Brussegem.

Tuin schermen Brussegem

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Brussegem

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Brussegem.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Brussegem is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting Brussegem zal vinden voor uw woning in Brussegem. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Brussegem eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Brussegem plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Brussegem van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Brussegem

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Brussegem. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poort Brussegem

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Middelstum
schutting Groenlo
schutting Meerlo
schutting Berlikum
schutting Maurik
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Loon op Zand
schutting Andel
schutting Beek
schutting Beesd
schutting Loosdrecht
schutting Abcoude