Schutting Schoonoord

Op zoek naar een hout beton schutting Schoonoord? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Schoonoord. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schutting is plusminus 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan het zetten van tuinafscheidingen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin vaak ongelijk zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinafscheiding.

Schutting Schoonoord

Een houten schutting vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor schuttingen Schoonoord. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinafscheiding plaatsen Schoonoord.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Schoonoord is hedendaags erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinafscheiding voor uw huis Schoonoord. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle tuinafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Schoonoord? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Schoonoord. Het was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Schoonoord plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Schoonoord

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Smilde
schutting Barendrecht
schutting Akersloot
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Oostburg
schutting Muntendam
schutting Wapenveld
schutting Dorst
schutting Almkerk
schutting Grootebroek
schutting Nagele
schutting Werkendam