Schutting Schoonoord

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting in Schoonoord? Wij kunnen de schutting bezorgen of installeren uw nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. Het monteren van een schutting bij u in Schoonoord kan gewoonlijk binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de luxe schutting perfect zetten. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Schoonoord

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De palen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Schoonoord.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin in Schoonoord is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Schoonoord. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Schoonoord.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! De onderstaande moderne erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Schoonoord.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Schoonoord

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
U kan kiezen uit verschillende soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Kruisland
schutting Vuren
schutting Brakel
schutting Giesbeek
schutting Zelhem
schutting Vessem
schutting Baarle-Hertog
schutting Nijnsel
schutting Ouddorp
schutting Meerssen
schutting Gramsbergen
schutting Almere