Schutting Schoonoord

Op zoek naar een moderne schutting Schoonoord? Prins schuttingen kan de schuttingen Schoonoord op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting Schoonoord bekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het monteren van de schuttingen is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schoonoord

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Schoonoord bent u zeker van een correct eindproduct met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

De houten schuttingen Schoonoord vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Schoonoord zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Schoonoord.

Tuin schermen Schoonoord

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Schoonoord

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Schoonoord.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Schoonoord is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Schoonoord. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Schoonoord.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Schoonoord zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinafscheidingen Schoonoord gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Schoonoord

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Schoonoord. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Schoonoord

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dinxperlo
schutting Appingedam
schutting Hillegom
schutting Rotterdam
schutting Bennekom
schutting Waddinxveen
schutting Delden
schutting Sittard
schutting Culemborg
schutting Gieten
schutting Odoorn
schutting Sluis