Schutting Schoonoord

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Schoonoord? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Schoonoord. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schoonoord

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Schoonoord, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Schoonoord vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Schoonoord.

Tuin schermen Schoonoord

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Schoonoord

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Schoonoord uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Schoonoord die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Schoonoord.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Schoonoord is nu erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Schoonoord zal tegenkomen voor uw woning in Schoonoord. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Schoonoord.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Schoonoord.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton schutting Schoonoord.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Schoonoord

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Schoonoord nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Schoonoord heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Schoonoord

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sleeuwijk
schutting Ede
schutting Ilpendam
schutting Hallum
schutting Brummen
schutting Roosendaal
schutting Gorinchem
schutting Scherpenisse
schutting Castricum
schutting Lierop
schutting Alverna
schutting Diepenheim