Schutting Pepingen

Op zoek naar een nieuwe schutting Pepingen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Pepingen. Het plaatsen van een een schutting Pepingen kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Pepingen

Wij werken alleen met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Pepingen. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

De houten schutting Pepingen gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Pepingen.

Tuinschermen Pepingen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Pepingen

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Pepingen die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Pepingen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Pepingen is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Pepingen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de klanten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Pepingen eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Pepingen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Pepingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Pepingen

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Pepingen is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Pepingen

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit diverse modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gemert
schutting Holten
schutting Dinxperlo
schutting Duiven
schutting Vaals
schutting Slochteren
schutting Koudekerke
schutting Dodewaard
schutting Horn
schutting Montfoort
schutting Bruinisse
schutting Waalwijk