Schutting Pepingen

Op zoek naar een nieuwe schutting Pepingen? Wij kunnen de schutting Pepingen leveren of plaatsen de nieuwe schuttingen Pepingen vakkundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Pepingen

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Pepingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Pepingen vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Pepingen.

Tuinschermen Pepingen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Pepingen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Pepingen.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Pepingen is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een schutting Pepingen die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Pepingen.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Pepingen.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Pepingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Pepingen

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Pepingen niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Pepingen

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kwintsheul
schutting Ooltgensplaat
schutting Heerhugowaard
schutting Hoven
schutting Epe
schutting Doesburg
schutting Westervoort
schutting Waalre
schutting Emmeloord
schutting Aduard
schutting Beilen
schutting Ouddorp