Schutting Kaatsheuvel

Op het web aan het zoeken voor een hout beton schutting Kaatsheuvel? Wij kunnen uw schuttingen Kaatsheuvel bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Kaatsheuvel vakbekwaam en snel voor u. Het plaatsen van een een schutting Kaatsheuvel kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kaatsheuvel

We werken enkel met doorgewinterd medewerkers welke niets anders doen dan het zetten van schutting Kaatsheuvel. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk verschillend zijn. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Kaatsheuvel erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De fundering van dit type schuttingen Kaatsheuvel bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Kaatsheuvel.

Tuinschermen Kaatsheuvel

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Kaatsheuvel

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Kaatsheuvel.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Kaatsheuvel is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Kaatsheuvel die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de consumenten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben we Kaatsheuvel eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Kaatsheuvel. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Kaatsheuvel.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Kaatsheuvel

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Kaatsheuvel nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Kaatsheuvel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Kaatsheuvel

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Drachten
schutting Dommelen
schutting Voorthuizen
schutting Oeffelt
schutting Wemeldinge
schutting Hoogkerk
schutting Diever
schutting Arkel
schutting Posterholt
schutting Spakenburg
schutting Westervoort
schutting Landsmeer