Schutting Kaatsheuvel

Op zoek naar een beton schutting bij u in Kaatsheuvel? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het bouwen van de schutting is ongeveer 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen bent u zeker van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Kaatsheuvel

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor uiterst geschikt voor schuttingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Kaatsheuvel.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin in Kaatsheuvel is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Kaatsheuvel. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Mogelijk hebben we bij u in Kaatsheuvel eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of schutting bij u in Kaatsheuvel zetten:

Erfafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Kaatsheuvel

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Driemond
schutting Nuland
schutting Markelo
schutting Sint Anthonis
schutting Spaarndam
schutting Winschoten
schutting Huister Heide
schutting Rhenen
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Rozenburg
schutting Gaanderen
schutting Wagenberg