Schutting Kaatsheuvel

Op zoek naar een hout beton schutting Kaatsheuvel? Wij kunnen de schuttingen Kaatsheuvel op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting Kaatsheuvel bekwaam en vlot voor u. Het zetten van een een schutting Kaatsheuvel kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kaatsheuvel

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Kaatsheuvel correct plaatsen. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Kaatsheuvel zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Kaatsheuvel. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Kaatsheuvel.

Tuin schermen Kaatsheuvel

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Kaatsheuvel

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Kaatsheuvel: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Kaatsheuvel die jaren lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Kaatsheuvel.

Een tuinafscheiding plaatsen Kaatsheuvel hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Kaatsheuvel is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Kaatsheuvel. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Kaatsheuvel? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Kaatsheuvel plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Kaatsheuvel van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Kaatsheuvel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Kaatsheuvel niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Kaatsheuvel

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit diverse soorten poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Den Helder
schutting Teteringen
schutting Giessenburg
schutting Elspeet
schutting Ilpendam
schutting Albergen
schutting Heusden
schutting Hengelo
schutting Delfzijl
schutting Hardenberg
schutting Vlagtwedde
schutting Oostvoorne