Schutting Waalwijk

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Waalwijk? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of installeren uw nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. Het zetten van een schutting bij u in Waalwijk kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een perfect eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd ongelijk zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Waalwijk

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding kopen Waalwijk.

Een schutting plaatsen in Waalwijk hoeft nu niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Waalwijk is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Waalwijk. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben we bij u in Waalwijk eerder een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Waalwijk. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de schuttingen die wij zetten in Waalwijk. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Waalwijk

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Geffen
schutting Westervoort
schutting Hank
schutting Beemster
schutting Opheusden
schutting Bolsward
schutting Kwintsheul
schutting Den Burg
schutting Molenhoek
schutting Brummen
schutting Oude-Tonge
schutting Heeze