Schutting Waalwijk

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Waalwijk? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Waalwijk. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Waalwijk

Wij werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers die niets anders doen dan het monteren van schutting Waalwijk. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

De houten schutting Waalwijk gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Waalwijk.

Tuin schermen Waalwijk

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Waalwijk

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Waalwijk uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Waalwijk die zeer lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Waalwijk.

Een tuinafscheiding kopen Waalwijk hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Waalwijk is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Waalwijk zal tegenkomen voor uw woning in Waalwijk. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Mogelijk hebben we Waalwijk eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we zetten Waalwijk. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Waalwijk van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Waalwijk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Waalwijk. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur Waalwijk

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lichtenvoorde
schutting Diepenveen
schutting Bennebroek
schutting Overloon
schutting Etten-Leur
schutting Hoogkarspel
schutting Voorthuizen
schutting Made
schutting Naaldwijk
schutting Groet
schutting Warffum
schutting Ter Apel