Schutting Sint-Pieters-Voeren

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting Sint-Pieters-Voeren? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting Sint-Pieters-Voeren vakbekwaam en vlot voor u. Het zetten van een tuinafscheiding Sint-Pieters-Voeren kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met ervaren medewerkers die niks anders verrichten dan het monteren van schuttingen. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Schutting Sint-Pieters-Voeren

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding populair, tegenwoordig zoeken minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor schuttingen Sint-Pieters-Voeren. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Sint-Pieters-Voeren.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Sint-Pieters-Voeren is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Sint-Pieters-Voeren. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie adres Sint-Pieters-Voeren.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Sint-Pieters-Voeren. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting Sint-Pieters-Voeren plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Sint-Pieters-Voeren

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Veen
schutting Nijeveen
schutting Emmeloord
schutting Surhuisterveen
schutting Culemborg
schutting Ooltgensplaat
schutting Goes
schutting Midwoud
schutting Geleen
schutting Riel
schutting Driel
schutting Appelscha