Schutting Sint-Pieters-Voeren

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Sint-Pieters-Voeren? Wij kunnen uw schutting Sint-Pieters-Voeren bezorgen of monteren de nieuwe schutting Sint-Pieters-Voeren vakbekwaam en snel voor u. Het monteren van een een schutting Sint-Pieters-Voeren kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Pieters-Voeren

We werken alleen met ervaren schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Sint-Pieters-Voeren. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Sint-Pieters-Voeren gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Sint-Pieters-Voeren zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Sint-Pieters-Voeren. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Sint-Pieters-Voeren.

Tuin schermen Sint-Pieters-Voeren

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sint-Pieters-Voeren

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Sint-Pieters-Voeren uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Sint-Pieters-Voeren die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Sint-Pieters-Voeren.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Sint-Pieters-Voeren is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting Sint-Pieters-Voeren zal tegenkomen voor uw woning in Sint-Pieters-Voeren. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Zoekt u een referentie tuin Sint-Pieters-Voeren? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Sint-Pieters-Voeren. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of schutting Sint-Pieters-Voeren plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Sint-Pieters-Voeren.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Sint-Pieters-Voeren

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Sint-Pieters-Voeren is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Sint-Pieters-Voeren heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Sint-Pieters-Voeren

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Panningen
schutting Den Bosch
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Spijkenisse
schutting Echt
schutting Voorthuizen
schutting Kaatsheuvel
schutting Biddinghuizen
schutting Ooij
schutting Nijkerk
schutting Muiderberg
schutting Oldenzaal