Schutting Stolwijk

Op zoek naar een luxe schutting Stolwijk? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Stolwijk. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Stolwijk

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Stolwijk bent u verzekerd van een goed eind resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

De houten schutting Stolwijk gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De fundering van deze soort schuttingen Stolwijk bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Stolwijk.

Tuinschermen Stolwijk

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Stolwijk

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Stolwijk uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Stolwijk: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Stolwijk.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Stolwijk is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Stolwijk zal tegenkomen voor uw woning in Stolwijk. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een adres Stolwijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Schutting kopen Stolwijk. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Stolwijk. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Stolwijk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Stolwijk

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Stolwijk is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Stolwijk

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit verscheidene soorten poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wierden
schutting Geleen
schutting Veenendaal
schutting Hattem
schutting Zaltbommel
schutting Diepenveen
schutting Belfeld
schutting Poeldijk
schutting Ter Aar
schutting Nieuwkuijk
schutting Spaarndam
schutting Hoogkerk