Schutting Stolwijk

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting in Stolwijk? Prins schuttingen kan uw schutting op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij zetten uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Stolwijk

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Stolwijk.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw huis in Stolwijk is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting zult tegenkomen bij u in Stolwijk. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij bij u in Stolwijk eerder een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Stolwijk. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Stolwijk.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Stolwijk

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Uithuizen
schutting Leerdam
schutting Gieten
schutting Enschede
schutting Klazienaveen
schutting Breezand
schutting Buitenpost
schutting Vogelwaarde
schutting Dorst
schutting Gilze
schutting Zeist
schutting Langerak