Schutting Wemeldinge

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Wemeldinge? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne erfafscheiding. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Wemeldinge kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen bouwen kunnen de luxe schutting perfect plaatsen. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Wemeldinge

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Wemeldinge.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Wemeldinge is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Wemeldinge. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de erfafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Misschien hebben we bij u in Wemeldinge voorheen een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Wemeldinge.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Wemeldinge

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Montfort
schutting Lisse
schutting Lisserbroek
schutting Haaksbergen
schutting Oudehaske
schutting Maastricht
schutting Westzaan
schutting Sint Philipsland
schutting Rijswijk
schutting Tiel
schutting Swalmen
schutting Gorssel