Schutting Wemeldinge

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Wemeldinge? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Wemeldinge. Het plaatsen van een schuttingen Wemeldinge kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wemeldinge

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Wemeldinge, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type schutting Wemeldinge zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Wemeldinge.

Tuinschermen Wemeldinge

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Wemeldinge

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Wemeldinge die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Wemeldinge.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Wemeldinge is nu erg handig. Zoek het op in Google en u vind al snel een tuinschutting Wemeldinge die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Misschien hebben wij Wemeldinge eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Wemeldinge.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Wemeldinge van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Wemeldinge

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor beton schutting Wemeldinge. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Wemeldinge heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Wemeldinge

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit verschillende modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting ‘s-Gravendeel
schutting Musselkanaal
schutting Velserbroek
schutting Ossendrecht
schutting Kruiningen
schutting Milsbeek
schutting Kollum
schutting Bergen op Zoom
schutting Maasdam
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Oosterland
schutting Schagen