Schutting Wemeldinge

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Wemeldinge? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting Wemeldinge. Het plaatsen van een tuinafscheiding Wemeldinge kan gewoonlijk binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen bouwen kunnen de tuinafscheiding perfect monteren. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal anders zijn. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Schutting Wemeldinge

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De palen van dit type schutting Wemeldinge zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinafscheiding kopen Wemeldinge.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Wemeldinge is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding zal tegenkomen Wemeldinge. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Wemeldinge? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Wemeldinge. Het was nog nooit zo simpel! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Wemeldinge.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Wemeldinge

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Tuindeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ospel
schutting Deventer
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Dedemsvaart
schutting Opheusden
schutting Sleen
schutting Rockanje
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Rilland
schutting Bedum
schutting Akersloot
schutting Muiderberg