Schutting Beverlo

Op zoek naar een luxe schutting Beverlo? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Beverlo. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beverlo

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Beverlo perfect plaatsen. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal anders zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van de bouwers.

De houten schutting Beverlo vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Beverlo zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Beverlo.

Tuin schermen Beverlo

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Beverlo

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Beverlo: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Beverlo.

Een tuinafscheiding kopen Beverlo hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Beverlo is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Beverlo zal aantreffen voor uw woning in Beverlo. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de klanten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Zoekt u een referentie tuin Beverlo? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Beverlo.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Beverlo van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Beverlo

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor beton schutting Beverlo. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Beverlo

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt kiezen uit verschillende type poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wijhe
schutting Apeldoorn
schutting Schimmert
schutting Boekelo
schutting Balk
schutting Hattem
schutting Arcen
schutting Ilpendam
schutting Maarheeze
schutting Opmeer
schutting Hardenberg
schutting Winkel