Schutting Beverlo

Op zoek naar een beton schutting Beverlo? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Beverlo. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beverlo

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Beverlo correct zetten. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort schutting Beverlo zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Beverlo.

Tuinschermen Beverlo

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Beverlo

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Beverlo.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Beverlo is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Beverlo die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Mogelijk hebben wij Beverlo eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Beverlo plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Beverlo gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Beverlo

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Beverlo is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Beverlo

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit meerdere modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Haarlem
schutting Simpelveld
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Bergeijk
schutting Haalderen
schutting Sint Philipsland
schutting Bergentheim
schutting Huissen
schutting Warnsveld
schutting Volendam
schutting Den Oever
schutting Wognum