Schutting Kanne

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Kanne? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Kanne. Het bouwen van een schuttingen Kanne kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kanne

Onze bedreven bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Kanne correct plaatsen. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Kanne bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Kanne.

Tuin schermen Kanne

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Kanne

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Kanne uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Kanne: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Kanne.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Kanne is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting Kanne die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Kanne? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we leveren Kanne. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Kanne.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Kanne

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Kanne nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Kanne

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dongen
schutting Eelde
schutting Rucphen
schutting Beilen
schutting Middelsluis
schutting Drunen
schutting Bakel
schutting Gouda
schutting Gorinchem
schutting Zevenbergen
schutting Bergen op Zoom
schutting Halfweg