Schutting Kanne

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Kanne? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Kanne. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kanne

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Kanne bent u verzekerd van een perfect eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak anders zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Kanne vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor schuttingen Kanne. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Kanne.

Tuin schermen Kanne

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Kanne

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Kanne die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Kanne.

Een schutting kopen Kanne hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Kanne is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Kanne. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Kanne? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Kanne.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinafscheidingen Kanne van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Kanne

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Kanne. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Kanne heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Kanne

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rijswijk
schutting Benthuizen
schutting Monnickendam
schutting Bilthoven
schutting Beekbergen
schutting Helmond Brandevoort
schutting Ulrum
schutting Nieuw-Vennep
schutting Hengelo
schutting Gilze
schutting Geldermalsen
schutting Hank