Schutting Noorderwijk

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Noorderwijk? Wij kunnen de schutting Noorderwijk leveren of zetten uw nieuwe schutting Noorderwijk vakkundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Noorderwijk

Onze bedreven bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Noorderwijk correct plaatsen. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Noorderwijk vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Noorderwijk.

Tuinschermen Noorderwijk

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Noorderwijk

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting kopen Noorderwijk.

Een tuinafscheiding kopen Noorderwijk hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Noorderwijk is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Noorderwijk. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Noorderwijk? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten Noorderwijk. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Noorderwijk.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Noorderwijk

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Noorderwijk nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Noorderwijk

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit verscheidene type tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eefde
schutting Huissen
schutting Voorhout
schutting Scharwoude
schutting Elst
schutting Meerssen
schutting Eijsden
schutting Wijk aan Zee
schutting De Lutte
schutting Diepenheim
schutting Sint Philipsland
schutting Voerendaal