Schutting Noorderwijk

Op zoek naar een luxe schutting Noorderwijk? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting Noorderwijk vakkundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw tuinafscheiding. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het zetten van de tuinafscheiding is ongeveer 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan het bouwen van schuttingen. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinafscheiding.

Schutting Noorderwijk

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. De palen van deze soort schutting Noorderwijk zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Noorderwijk. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinafscheiding die zeer lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinafscheiding plaatsen Noorderwijk.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Noorderwijk is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al gauw een schutting die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle tuinafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Misschien hebben we Noorderwijk eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of schutting Noorderwijk zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Noorderwijk

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Tuindeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt kiezen uit diverse soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Megen
schutting Stiens
schutting Breda
schutting Langeraar
schutting Sint Annaland
schutting Wagenborgen
schutting Puttershoek
schutting Sas van Gent
schutting Landsmeer
schutting Kamerik
schutting Oisterwijk
schutting Apeldoorn