Schutting Oosterland

Op zoek naar een nieuwe schutting Oosterland? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting Oosterland. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oosterland

Wij werken enkel met ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan het plaatsen van schuttingen Oosterland. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Oosterland erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Oosterland bestaat uit betonpalen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Oosterland.

Tuinschermen Oosterland

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Oosterland

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Oosterland uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Oosterland die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Oosterland.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Oosterland is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Oosterland zal tegenkomen voor uw woning in Oosterland. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Oosterland? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Oosterland bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Tuinschutting Oosterland gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Oosterland

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor betonschuttingen Oosterland. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Oosterland heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Oosterland

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ter Heijde
schutting Amerongen
schutting Udenhout
schutting Nieuw Bergen
schutting Boxmeer
schutting Holwerd
schutting Milheeze
schutting Bergen op Zoom
schutting Elburg
schutting Heteren
schutting Werkendam
schutting Scheemda