Schutting Oosterland

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Oosterland? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ongeveer 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met juiste garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Oosterland

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags zoeken minder particulieren voor deze soort erfafscheiding. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De palen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor erfafscheidingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Oosterland.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Oosterland is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting zult tegenkomen bij u in Oosterland. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben wij bij u in Oosterland voorheen een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinschutting of erfafscheiding bij u in Oosterland bouwen:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Oosterland

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Swalmen
schutting Rhoon
schutting Made
schutting Sint Philipsland
schutting Berkel-Enschot
schutting Hoeven
schutting Ridderkerk
schutting Sint Maartensdijk
schutting Medemblik
schutting Esch
schutting Sambeek
schutting Groenlo