Schutting Hoven

Op zoek naar een beton schutting Hoven? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Hoven. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoven

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Hoven, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak afwijkend zijn. We plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Hoven. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Hoven.

Tuinschermen Hoven

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Hoven

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Hoven uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Hoven.

Een tuinafscheiding kopen Hoven hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Hoven is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Hoven die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie tuin Hoven? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen Hoven. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Hoven gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Hoven

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Hoven is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Hoven

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Genemuiden
schutting Menaldum
schutting Hoven
schutting Beek
schutting Bolsward
schutting Lierop
schutting Leegkerk
schutting Amerongen
schutting Heteren
schutting Wanroij
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Volkel