Schutting Hoven

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Hoven? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schutting is plusminus 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met doorgewinterd medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van erfafscheidingen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd verschillend zijn. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Hoven

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig zoeken minder mensen voor dit type erfafscheiding. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Hoven.

Een schutting plaatsen in Hoven hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Hoven is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al gauw een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Hoven? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we zetten in Hoven. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Hoven

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
U kan een keuze maken uit verschillende type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Bosschenhoofd
schutting Oudehaske
schutting Rijsoord
schutting Puttershoek
schutting Tubbergen
schutting Hardenberg
schutting Deventer
schutting Haamstede
schutting Spaubeek
schutting Leens
schutting Smilde
schutting Surhuisterveen