Schutting Hoven

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Hoven? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting Hoven. Het plaatsen van een een schutting Hoven kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoven

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Hoven perfect monteren. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Hoven bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Hoven.

Tuin schermen Hoven

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Hoven

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Hoven.

Een schutting plaatsen Hoven hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Hoven is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een schutting Hoven die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin Hoven.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Hoven.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Hoven van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Hoven

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de beton schutting Hoven is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Hoven heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Hoven

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit verschillende soorten tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Overasselt
schutting Ooltgensplaat
schutting Linne
schutting Tollebeek
schutting Herten
schutting Broek op Langedijk
schutting Hoevelaken
schutting IJmond
schutting Onstwedde
schutting Maarn
schutting Bergentheim
schutting Borne