Schutting Poppel

Op zoek naar een nieuwe schutting Poppel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Poppel. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Poppel

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Poppel correct monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd ongelijk zijn. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Poppel gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De fundering van deze soort schuttingen Poppel bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Poppel.

Tuinschermen Poppel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Poppel

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Poppel: Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Poppel.

Een schutting kopen Poppel hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Poppel is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Poppel zult aantreffen voor uw woning in Poppel. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Poppel? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Poppel. Dat was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Poppel plaatsen:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Poppel van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Poppel

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een betonschutting Poppel is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Poppel

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Middenbeemster
schutting Beerta
schutting Goedereede
schutting Harderwijk
schutting Minnertsga
schutting Oudewater
schutting Ouddorp
schutting Grubbenvorst
schutting Delden
schutting Geesteren
schutting Goirle
schutting Heerlen