Schutting Poppel

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Poppel? Prins schuttingen kan de schutting Poppel leveren of installeren de nieuwe schutting Poppel deskundig en vlug voor u. Het bouwen van een een schutting Poppel kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Poppel

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Poppel correct monteren. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Poppel bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Poppel.

Tuin schermen Poppel

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Poppel

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Poppel: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Poppel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Poppel is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting Poppel zal tegenkomen voor uw woning in Poppel. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Of verzoek ons om een adres Poppel.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Poppel.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schutting Poppel van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Poppel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Poppel. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Poppel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Poppel

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lith
schutting Volkel
schutting Culemborg
schutting Hoek
schutting Cuijk
schutting Leusden
schutting Numansdorp
schutting Wommels
schutting Heerhugowaard
schutting Neer
schutting Oosthuizen
schutting Overdinkel