Schutting Gramsbergen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Gramsbergen? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Gramsbergen. Het monteren van een een schutting Gramsbergen kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gramsbergen

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Gramsbergen bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met juiste garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Gramsbergen vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De palen van deze soort schutting Gramsbergen zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor schuttingen Gramsbergen. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Gramsbergen.

Tuin schermen Gramsbergen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Gramsbergen

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Gramsbergen uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Gramsbergen: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Gramsbergen.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Gramsbergen is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Gramsbergen die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Wellicht hebben we Gramsbergen voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Gramsbergen. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Gramsbergen. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Gramsbergen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Gramsbergen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Gramsbergen niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poort Gramsbergen

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kan een keuze maken uit verschillende type tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 280cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Groesbeek
schutting Hattem
schutting Sint Annaland
schutting Kruiningen
schutting Vlijmen
schutting Rijsbergen
schutting Stellendam
schutting Hoeven
schutting Sleeuwijk
schutting Lemelerveld
schutting Geldrop
schutting Wieringerwerf