Schutting Gramsbergen

Op zoek naar een beton schutting bij u in Gramsbergen? Wij kunnen uw schutting bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Gramsbergen

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Gramsbergen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Gramsbergen is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Gramsbergen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een adres bij u in Gramsbergen.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Gramsbergen. Dat was nog nooit zo simpel! De navolgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Gramsbergen.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Gramsbergen

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ruinerwold
schutting Baarlo
schutting Terheijden
schutting Hellendoorn
schutting Vlodrop
schutting Sas van Gent
schutting Emmer-Compascuum
schutting Maasland
schutting Bunschoten
schutting Geesteren
schutting Dreumel
schutting Delfzijl