Schutting Gingelom

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting Gingelom? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Gingelom. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gingelom

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Gingelom, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Gingelom vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Gingelom bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor schuttingen Gingelom. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Gingelom.

Tuinschermen Gingelom

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Gingelom

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Gingelom: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Gingelom.

Een tuinafscheiding plaatsen Gingelom hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Gingelom is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting Gingelom zult aantreffen voor uw woning in Gingelom. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of vraag ons om een referentie adres Gingelom.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Gingelom. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Gingelom.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Tuinschutting Gingelom gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Gingelom

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor beton schutting Gingelom. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Gingelom heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Gingelom

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Krimpen aan de Lek
schutting Dodewaard
schutting Berghem
schutting Moergestel
schutting Geldrop
schutting Hardenberg
schutting Andel
schutting Damwoude
schutting Haaren
schutting Aalten
schutting Sas van Gent
schutting Horn