Schutting Gingelom

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting Gingelom? Wij kunnen uw schuttingen Gingelom op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting Gingelom bekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gingelom

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Gingelom foutloos zetten. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Gingelom vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Gingelom.

Tuin schermen Gingelom

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Gingelom

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Gingelom.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Gingelom is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Gingelom. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze consumenten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Gingelom.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting Gingelom plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen Gingelom gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Gingelom

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Gingelom. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Gingelom heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Gingelom

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rijsoord
schutting Heeze
schutting De Bilt
schutting Appelscha
schutting Etten-Leur
schutting Voerendaal
schutting Maasbree
schutting Stramproy
schutting Ruurlo
schutting Delden
schutting Limbricht
schutting Appelscha