Schutting Maasmechelen

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting Maasmechelen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Maasmechelen. Het zetten van een een schutting Maasmechelen kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maasmechelen

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Maasmechelen bent u verzekerd van een goed resultaat met uitstekende garanties. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Maasmechelen erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze categorie schutting. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Maasmechelen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor schuttingen Maasmechelen. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Maasmechelen.

Tuinschermen Maasmechelen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Maasmechelen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Maasmechelen.

Een tuinafscheiding plaatsen Maasmechelen hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Maasmechelen is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u treft al vlot een schutting Maasmechelen die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of verzoek ons om een tuin Maasmechelen.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Maasmechelen. Dat was nog nooit zo simpel! De volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Maasmechelen.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Maasmechelen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Maasmechelen

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Maasmechelen is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Maasmechelen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Maasmechelen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Goor
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Pijnacker
schutting Didam
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Borgharen
schutting ’t Veld
schutting Vroomshoop
schutting Hoofddorp
schutting Stiens
schutting Haarlem
schutting Zwanenburg