Schutting Egmond-Binnen

Op zoek naar een hout beton schutting Egmond-Binnen? Prins schuttingen kan de schutting Egmond-Binnen leveren of plaatsen uw nieuwe schutting Egmond-Binnen vakbekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schutting is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Egmond-Binnen

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Egmond-Binnen perfect monteren. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Egmond-Binnen gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Egmond-Binnen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor schuttingen Egmond-Binnen. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Egmond-Binnen.

Tuinschermen Egmond-Binnen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Egmond-Binnen

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Egmond-Binnen uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Egmond-Binnen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Egmond-Binnen is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Egmond-Binnen zal tegenkomen voor uw woning in Egmond-Binnen. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Egmond-Binnen? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Egmond-Binnen.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinschutting Egmond-Binnen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Egmond-Binnen

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Egmond-Binnen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Egmond-Binnen

Een poort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Annaparochie
schutting Gouderak
schutting Waalre
schutting Esch
schutting Avenhorn
schutting Diepenheim
schutting Scherpenzeel
schutting Oenkerk
schutting Wezep
schutting Axel
schutting Woerden
schutting Lexmond