Schutting Egmond-Binnen

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Egmond-Binnen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton erfafscheiding. We kunnen normaliter binnen 2 weken een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van erfafscheidingen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd verschillend zijn. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Egmond-Binnen

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van deze soort erfafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Erfafscheiding kopen Egmond-Binnen.

Een erfafscheiding plaatsen in Egmond-Binnen hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Egmond-Binnen is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Egmond-Binnen. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Egmond-Binnen.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Egmond-Binnen. Dat was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Egmond-Binnen zetten:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Egmond-Binnen

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Middelstum
schutting Duiven
schutting Zundert
schutting Heythuysen
schutting Rotterdam
schutting Breukelen
schutting Mijnsheerenland
schutting Zuidlaren
schutting Halfweg
schutting Sleen
schutting Born
schutting Barendrecht