Schutting Zandhoven

Op het web aan het kijken voor een beton schutting Zandhoven? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting Zandhoven. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de tuinafscheiding is ongeveer 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Schutting Zandhoven

De houten schutting gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Zandhoven bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinafscheiding plaatsen Zandhoven.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Zandhoven is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding zult tegenkomen Zandhoven. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 80% van alle tuinafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Zandhoven? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! De navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Zandhoven.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Zandhoven

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Grou
schutting Egmond aan Zee
schutting Assen
schutting Breezand
schutting Boekel
schutting Beek en Donk
schutting ‘t Veld
schutting Gaanderen
schutting Scherpenzeel
schutting Kruisland
schutting Sint Annaparochie
schutting Ooltgensplaat