Schutting Zandhoven

Op zoek naar een beton schutting Zandhoven? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting Zandhoven. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zandhoven

Wij werken uitsluitend met bedreven medewerkers die niets anders verrichten dan het zetten van schuttingen Zandhoven. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin meestal verschillend zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de consumenten. Het grote voordeel van deze schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door uitermate bestemd voor schuttingen Zandhoven. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Zandhoven.

Tuin schermen Zandhoven

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Zandhoven

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Zandhoven.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Zandhoven is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Zandhoven. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een tuin Zandhoven.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Zandhoven. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen Zandhoven. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Zandhoven van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Zandhoven

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Zandhoven is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Zandhoven heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Zandhoven

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit meerdere soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 210cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loenen
schutting Boxmeer
schutting Almere-Haven
schutting Elspeet
schutting Vinkeveen
schutting Lienden
schutting Oldebroek
schutting Loon op Zand
schutting Molenhoek
schutting Leens
schutting Haamstede
schutting Oudenbosch