Hout beton schutting

Hout beton schutting.

Bij een hout beton schutting wordt gebruik gemaakt van zowel betonpalen, betonplaten en houten tuinschermen. De combinatie van beide materialen zorgt ervoor dat de schutting stevig in de grond staat en daarbij zorgt voor een warme sfeer op uw terras of in uw tuin. Een beton hout schutting kunt u geheel naar wens samenstellen en zal vele jaren meegaan, zonder dat u hier onderhoud aan uit hoeft te voeren!

Wat zijn de voordelen van een hout beton schutting?

Een hout beton schutting brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is het allereerst mogelijk om de hout beton schutting geheel naar wens samen te stellen, waarbij u de keuze heeft uit verschillende soorten houten tuinschermen (Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix) en verschillende soorten betonpalen (vlakke kop, diamant kop en bolkop). De betonpalen zorgen er niet alleen voor dat de schutting erg stevig staat, ook gaat het beton veel langer mee dan houten palen. Houten palen kunnen door het vocht wat in de grond zit na verloop van tijd gaan rotten. Betonrot komt tegenwoordig niet vaak meer voor bij CE gemarkeerde betonproducten.

De houten tuinschermen zorgen voor een natuurlijke uitstraling van de schutting en brengen een warme, gezellige sfeer met zich mee. Zo sluit de beton hout schutting goed aan bij uw tuin! U kunt de houten tuinschermen verder opvrolijken door hier bijvoorbeeld klimplanten tegenaan te laten groeien.

Beton kleuren:

De hout beton schutting is leverbaar in 4 betonkleuren. Witgrijs, deze kleur heeft een lichte uitstraling en zal na verloop van tijd iets donkerder bij kleuren. Antraciet, deze kleur word het meeste verkocht ondanks dat hij wat lichter bij kleurt. Taupe, is een bruintint welke het meeste op hout lijkt. Stampbeton grijs, dit is de standaard kleur van beton. U kunt het beton later altijd in elke gewenste RAL kleur laten schilderen.

Wat kost een hout beton schutting?

Doordat u een schutting van hout en beton geheel naar eigen inzicht samen kunt stellen, geldt er geen basisprijs voor een hout beton schutting. De kosten van de hout beton schutting worden onder meer bepaald door het aantal elementen waaruit uw schutting moet bestaan, het type betonpalen en tuinschermen wat u wenst en eventuele versieringen op de betonpalen. De goedkoopste hout beton schutting heeft u voor €125,00 per strekkende meter. Dit is inclusief betonpalen, een betonplaat van 26 cm aan de onderzijde, een 21 planks Grenen tuinscherm met afdekkap en de montage kosten.

Het is goed om te weten dat onze hout beton schutting  zeer aantrekkelijk geprijsd zijn, ongeacht uw precieze wensen. Zo bieden wij voor ieder budget een geschikte schutting van hout met beton! Wij bezuinigen niet op kwaliteit, u als klant profiteert daar van!

Meer weten over een beton hout schutting? Wij helpen u!

Wilt u meer weten over de voordelen die een beton hout schutting u kan bieden? Of wilt u direct een hout beton schutting in uw tuin laten plaatsen? Onze schutting experts voorzien u graag van meer informatie. Onze schuttingen hebben een lange levensduur en worden op een vakkundige wijze voor u geplaatst. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar en weet u zeker dat de schutting vele jaren mee zal gaan.

Schroom niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen, zodat we u al uw vragen kunnen beantwoorden.

Kijk ook eens bij onze Luxe hout beton schuttingen en beton schuttingen!