Schutting Nieuwendijk

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Nieuwendijk? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Nieuwendijk. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuwendijk

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Nieuwendijk, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Nieuwendijk erg populair, hedendaags zoeken minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Nieuwendijk.

Tuinschermen Nieuwendijk

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Nieuwendijk

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Nieuwendijk die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Nieuwendijk.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Nieuwendijk is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlot een tuinschutting Nieuwendijk die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Nieuwendijk? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! De volgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Nieuwendijk.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Schuttingen Nieuwendijk van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Nieuwendijk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Nieuwendijk is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Nieuwendijk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Nieuwendijk

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Abcoude
schutting Hulsen
schutting Harderwijk
schutting Avenhorn
schutting Waddinxveen
schutting Abcoude
schutting Zevenaar
schutting Den Helder
schutting Oud-Beijerland
schutting Megen
schutting Hardegarijp
schutting IJsselstein