Schutting Nieuwendijk

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Nieuwendijk? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Nieuwendijk kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met ervaren medewerkers die niks anders doen dan het bouwen van erfafscheidingen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. We zetten uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Nieuwendijk

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door uiterst geschikt voor schuttingen. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding plaatsen Nieuwendijk.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin in Nieuwendijk is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste erfafscheiding zal vinden bij u in Nieuwendijk. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de consumenten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Nieuwendijk? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Schutting kopen Nieuwendijk. Dat was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen in Nieuwendijk. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Nieuwendijk

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poort

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Fijnaart
schutting Roosendaal
schutting Westkapelle
schutting Voorthuizen
schutting Nieuwstadt
schutting Thorn
schutting Borger
schutting Avenhorn
schutting Ommen
schutting Voorthuizen
schutting Apeldoorn
schutting Boven-Hardinxveld