Schutting Nieuwendijk

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Nieuwendijk? Wij kunnen uw schuttingen Nieuwendijk bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Nieuwendijk vakkundig en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuwendijk

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Nieuwendijk bent u zeker van een goed resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Nieuwendijk vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Nieuwendijk.

Tuin schermen Nieuwendijk

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Nieuwendijk

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Nieuwendijk: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Nieuwendijk.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Nieuwendijk is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een schutting Nieuwendijk die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Nieuwendijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Nieuwendijk. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Nieuwendijk van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Nieuwendijk

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een beton schutting Nieuwendijk is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Nieuwendijk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Nieuwendijk

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit verschillende modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting De Wijk
schutting Rockanje
schutting Zuidlaren
schutting Dreumel
schutting Brielle
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Veen
schutting Landsmeer
schutting Schoonoord
schutting Duiven
schutting Rolde