Schutting Zevenaar

Op zoek naar een luxe schutting Zevenaar? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Zevenaar. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zevenaar

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Zevenaar, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Zevenaar erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Zevenaar bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Zevenaar.

Tuinschermen Zevenaar

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Zevenaar

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Zevenaar.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Zevenaar is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Zevenaar die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Misschien hebben we Zevenaar voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Zevenaar zetten:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Zevenaar gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Zevenaar

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Zevenaar. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Zevenaar heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Zevenaar

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Balk
schutting Sint Michielsgestel
schutting Baexem
schutting Venray
schutting Doorwerth
schutting Lieshout
schutting Ulvenhout
schutting Epe
schutting Sprundel
schutting Bergentheim
schutting Driemond
schutting Lieshout