Schutting Zevenaar

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Zevenaar? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen bent u zeker van een goed resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Zevenaar

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De palen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom uitermate geschikt voor erfafscheidingen. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Zevenaar.

Een schutting plaatsen in Zevenaar hoeft nu niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Zevenaar is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Zevenaar. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Zevenaar? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Zevenaar. Het was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in Zevenaar zetten:

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Zevenaar

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Oudenbosch
schutting Zeewolde
schutting Den Helder
schutting Albergen
schutting Gronsveld
schutting Oud-Vossemeer
schutting Best
schutting Zuidland
schutting Alkmaar
schutting Opperdoes
schutting Ruinerwold
schutting Rijen