Schutting Zevenaar

Op zoek naar een moderne tuinafscheiding Zevenaar? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting Zevenaar deskundig en snel voor u. Het monteren van een tuinafscheiding Zevenaar kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niks anders doen dan tuinafscheidingen monteren kunnen de schutting correct zetten. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw tuinafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Zevenaar

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Zevenaar bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor schuttingen Zevenaar. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinafscheiding uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinafscheiding plaatsen Zevenaar.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Zevenaar is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben we Zevenaar voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Zevenaar.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Zevenaar

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Tuindeur

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit diverse soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Maassluis
schutting Westkapelle
schutting De Bilt
schutting Terneuzen
schutting Son
schutting Borne
schutting Westkapelle
schutting Meerlo
schutting Asten
schutting Genemuiden
schutting Monster
schutting Harmelen