Schutting Akkrum

Op zoek naar een nieuwe schutting Akkrum? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Akkrum. Het zetten van een een schutting Akkrum kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Akkrum

We werken uitsluitend met ervaren medewerkers die niks anders verrichten dan het zetten van schutting Akkrum. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Akkrum bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Akkrum.

Tuinschermen Akkrum

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Akkrum

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Akkrum.

Een tuinafscheiding plaatsen Akkrum hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Akkrum is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Akkrum zult aantreffen voor uw woning in Akkrum. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin Akkrum.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Akkrum. Dat was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting Akkrum bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Akkrum van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Akkrum

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Akkrum is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Akkrum

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede poort waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Scherpenisse
schutting Meerlo
schutting Bunschoten
schutting Meijel
schutting Vollenhove
schutting Kruisland
schutting Maarheeze
schutting Maasbree
schutting Stolwijk
schutting Goor
schutting Berlikum
schutting Bennekom