Schutting Akkrum

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting in Akkrum? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het zetten van de schutting is ongeveer 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen plaatsen kunnen de schutting perfect monteren. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Akkrum

De houten schutting gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Akkrum.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin in Akkrum is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Akkrum. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze consumenten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres bij u in Akkrum? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! De navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Akkrum.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Akkrum

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poort

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nieuwveen
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Opperdoes
schutting Bunnik
schutting Ulrum
schutting Muiderberg
schutting Grou
schutting Milsbeek
schutting Herpen
schutting Hulsen
schutting Goirle
schutting Monster