Schutting Urk

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Urk? Prins schuttingen kan de schutting Urk leveren of installeren de nieuwe schuttingen Urk deskundig en vlug voor u. Het bouwen van een een schutting Urk kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Urk

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Urk bent u zeker van een degelijk eindproduct met goede garanties. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Urk gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor tuinafscheidingen Urk. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Urk.

Tuinschermen Urk

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Urk

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Urk die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting kopen Urk.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Urk is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting Urk die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Urk? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Urk. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Urk van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Urk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Urk nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Urk

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Landsmeer
schutting Kruiningen
schutting Annen
schutting Vlagtwedde
schutting Scheemda
schutting Wagenborgen
schutting Ochten
schutting Nieuwkuijk
schutting Amsterdam
schutting Heinenoord
schutting Denekamp
schutting Wemeldinge