Schutting Urk

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Urk? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Urk

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig zoeken minder mensen voor dit type schutting. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Urk.

Een erfafscheiding kopen in Urk hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Urk is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Urk. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze consumenten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Wellicht hebben wij bij u in Urk voorheen een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of erfafscheiding bij u in Urk plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Urk

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Helmond-Dierdonk
schutting Hoofddorp
schutting Waspik
schutting Malden
schutting Eelde
schutting Noordwijk
schutting Franeker
schutting Cadier en Keer
schutting Berlicum
schutting Oosterhesselen
schutting Boxmeer
schutting Poortugaal