Schutting Oisterwijk

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Oisterwijk? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schutting is ongeveer 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Oisterwijk

Een houten schutting vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit type erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Oisterwijk.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Oisterwijk is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een schutting die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Mogelijk hebben we bij u in Oisterwijk voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de erfafscheidingen die wij plaatsen in Oisterwijk. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Oisterwijk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hoek van Holland
schutting Wanssum
schutting Zwammerdam
schutting Neer
schutting Schagen
schutting Wagenberg
schutting Beesd
schutting Arkel
schutting Grootegast
schutting Boshoven
schutting Den Oever
schutting Lobith