Schutting Tielt-Winge

Op zoek naar een nieuwe schutting Tielt-Winge? Prins schuttingen kan de schutting Tielt-Winge leveren of monteren de nieuwe schuttingen Tielt-Winge vakbekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schuttingen is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tielt-Winge

Wij werken alleen met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schutting Tielt-Winge. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Tielt-Winge gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de bezoekers. De basis van deze soort schuttingen Tielt-Winge bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Tielt-Winge.

Tuinschermen Tielt-Winge

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Tielt-Winge

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Tielt-Winge.

Een schutting kopen Tielt-Winge hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Tielt-Winge is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting Tielt-Winge die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Tielt-Winge? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Tielt-Winge plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Tielt-Winge van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Tielt-Winge

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de beton schutting Tielt-Winge is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur Tielt-Winge

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Berg
schutting Swalmen
schutting Sas van Gent
schutting Breedeweg
schutting Stadskanaal
schutting Roden
schutting Haastrecht
schutting Heukelum
schutting Ooij
schutting Beek en Donk
schutting Leek
schutting Hazerswoude-Dorp