Schutting Heist-op-den-Berg

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Heist-op-den-Berg? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Heist-op-den-Berg. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heist-op-den-Berg

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Heist-op-den-Berg, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Heist-op-den-Berg erg populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type schutting. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Heist-op-den-Berg bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Heist-op-den-Berg. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Heist-op-den-Berg.

Tuinschermen Heist-op-den-Berg

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Heist-op-den-Berg

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Heist-op-den-Berg.

Een tuinafscheiding kopen Heist-op-den-Berg hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Heist-op-den-Berg is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Heist-op-den-Berg zal tegenkomen voor uw woning in Heist-op-den-Berg. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze consumenten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Heist-op-den-Berg.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Heist-op-den-Berg. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Heist-op-den-Berg van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Heist-op-den-Berg

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Heist-op-den-Berg is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Heist-op-den-Berg

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Enter
schutting Rheden
schutting Amerongen
schutting Klazienaveen
schutting Oosterhout
schutting Eerbeek
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Tholen
schutting Zuidlaren
schutting Ter Apel
schutting Someren
schutting Kapelle