Schutting Heist-op-den-Berg

Op zoek naar een luxe schutting Heist-op-den-Berg? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Heist-op-den-Berg. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heist-op-den-Berg

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Heist-op-den-Berg foutloos plaatsen. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Heist-op-den-Berg.

Tuin schermen Heist-op-den-Berg

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Heist-op-den-Berg

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Heist-op-den-Berg: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Heist-op-den-Berg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Heist-op-den-Berg is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Heist-op-den-Berg. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 82% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben wij Heist-op-den-Berg voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Heist-op-den-Berg zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Heist-op-den-Berg gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Heist-op-den-Berg

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor beton schutting Heist-op-den-Berg. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Heist-op-den-Berg heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Heist-op-den-Berg

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Woudrichem
schutting Zuidbroek
schutting Nuland
schutting Panningen
schutting Raamsdonk
schutting Schoonebeek
schutting Staphorst
schutting Scharwoude
schutting Westkapelle
schutting Beekbergen
schutting Vogelwaarde
schutting Nijkerk