Schutting Wagenborgen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Wagenborgen? Prins schuttingen kan uw schuttingen Wagenborgen bezorgen of zetten de nieuwe schuttingen Wagenborgen deskundig en vlug voor u. Het zetten van een schuttingen Wagenborgen kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wagenborgen

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Wagenborgen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Wagenborgen vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort schutting Wagenborgen zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Wagenborgen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Wagenborgen.

Tuinschermen Wagenborgen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Wagenborgen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Wagenborgen: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Wagenborgen.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Wagenborgen is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting Wagenborgen die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres Wagenborgen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Wagenborgen. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Wagenborgen.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Wagenborgen

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Wagenborgen niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur Wagenborgen

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoeven
schutting Thorn
schutting Appelscha
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Den Dungen
schutting Hapert
schutting Harskamp
schutting Molenhoek
schutting Smilde
schutting Hapert
schutting Doetinchem
schutting Koewacht