Schutting Wagenborgen

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Wagenborgen? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Wagenborgen. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wagenborgen

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Wagenborgen bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met uitstekende garanties. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Wagenborgen vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Wagenborgen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Wagenborgen.

Tuinschermen Wagenborgen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Wagenborgen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Wagenborgen uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Wagenborgen die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Wagenborgen.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Wagenborgen is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting Wagenborgen zult aantreffen voor uw woning in Wagenborgen. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Op zoek naar een referentie tuin Wagenborgen? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Wagenborgen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting Wagenborgen plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Wagenborgen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Wagenborgen

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Wagenborgen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Wagenborgen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Wagenborgen

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kan een keuze maken uit verscheidene soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Breskens
schutting Haarlem
schutting Enter
schutting Gronsveld
schutting Vlijmen
schutting Brakel
schutting Heerlen
schutting Clinge
schutting Ootmarsum
schutting Hank
schutting Zoeterwoude
schutting Broek in Waterland