Schutting Wagenborgen

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Wagenborgen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting. We kunnen normaliter binnen 20 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Wagenborgen

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuin scherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Wagenborgen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Wagenborgen is hedendaags erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Wagenborgen. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Wagenborgen.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Wagenborgen. Dat was nog nooit zo simpel! Hier vind u de schuttingen die wij zetten in Wagenborgen. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Wagenborgen

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Dodewaard
schutting Nieuwstadt
schutting Erica
schutting Vogelwaarde
schutting Hulsen
schutting Ter Apel
schutting Nieuwkoop
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Ederveen
schutting Boxtel
schutting Ridderkerk
schutting Zuidhorn