Schutting Beersel

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting Beersel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Beersel. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schutting is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beersel

Wij werken uitsluitend met bedreven medewerkers die niks anders doen dan het bouwen van schuttingen Beersel. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Beersel vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Beersel.

Tuin schermen Beersel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Beersel

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Beersel.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Beersel is nu erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Beersel. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Beersel? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Beersel plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Beersel van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Beersel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Beersel niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Beersel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Beersel

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heeten
schutting Hansweert
schutting Wommels
schutting Nijmegen
schutting Rolde
schutting Kaatsheuvel
schutting Almere-Stad
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Moerkapelle
schutting Delfzijl
schutting Slochteren
schutting Purmerend