Schutting Drogeham

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Drogeham? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Drogeham. Het monteren van een een schutting Drogeham kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Drogeham

Onze geroutineerde bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Drogeham correct plaatsen. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Drogeham gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. De palen van deze soort schutting Drogeham zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Drogeham.

Tuin schermen Drogeham

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Drogeham

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Drogeham uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Drogeham.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Drogeham is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting Drogeham zult tegenkomen voor uw woning in Drogeham. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een tuin Drogeham.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Drogeham. Dat was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Drogeham plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinschutting Drogeham van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Drogeham

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Drogeham. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Drogeham heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Drogeham

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tolkamer
schutting Uithuizen
schutting Bleiswijk
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Westkapelle
schutting Thorn
schutting Harlingen
schutting Hengelo
schutting Sluis
schutting Witmarsum
schutting Norg
schutting Nijkerkerveen