Schutting Drogeham

Rond aan het kijken voor een beton schutting Drogeham? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Drogeham. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Drogeham

We werken alleen met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Drogeham. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak ongelijk zijn. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Drogeham vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Drogeham.

Tuin schermen Drogeham

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Drogeham

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Drogeham uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Drogeham.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Drogeham is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Drogeham zal tegenkomen voor uw woning in Drogeham. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Drogeham? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen Drogeham. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting Drogeham.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Drogeham

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Drogeham. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur Drogeham

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bergschenhoek
schutting Roggel
schutting Mill
schutting Meerkerk
schutting Brakel
schutting Ilpendam
schutting Lienden
schutting Overdinkel
schutting Woudrichem
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Noordwijk
schutting Wijk bij Duurstede