Schutting Drogeham

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Drogeham? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het neerzetten van erfafscheidingen. We kunnen normaliter binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met ervaren schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Drogeham

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor erfafscheidingen. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Drogeham.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Drogeham is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Drogeham. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we bij u in Drogeham eerder een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De volgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Drogeham.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Drogeham

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Wouw
schutting Schagen
schutting Warnsveld
schutting Gulpen
schutting Sneek
schutting IJzendijke
schutting Boekel
schutting Heinenoord
schutting Milheeze
schutting Niekerk
schutting Riethoven
schutting Akkrum