Schutting Zwartemeer

Op zoek naar een beton schutting Zwartemeer? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Zwartemeer. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zwartemeer

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Zwartemeer bent u verzekerd van een degelijk resultaat met juiste garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Zwartemeer gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen Zwartemeer bestaat uit betonpalen in plaats van hout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Zwartemeer.

Tuin schermen Zwartemeer

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Zwartemeer

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Zwartemeer die jaren lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Zwartemeer.

Een tuinafscheiding plaatsen Zwartemeer hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Zwartemeer is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een schutting Zwartemeer die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Zwartemeer? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Zwartemeer.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Zwartemeer gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Zwartemeer

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Zwartemeer. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Zwartemeer

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit verscheidene type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Borger
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Leiden
schutting Den Dungen
schutting Zwanenburg
schutting Barendrecht
schutting Hoogkerk
schutting Asperen
schutting Baexem
schutting Hasselt
schutting Putten
schutting Appelscha