Schutting Zwartemeer

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Zwartemeer? Prins schuttingen kan uw schutting Zwartemeer leveren of installeren uw nieuwe schutting Zwartemeer deskundig en vlot voor u. Het bouwen van een een schutting Zwartemeer kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zwartemeer

Wij werken uitsluitend met ervaren personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schutting Zwartemeer. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

De houten schutting Zwartemeer gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Zwartemeer zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom zeer geschikt voor tuinafscheidingen Zwartemeer. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Zwartemeer.

Tuinschermen Zwartemeer

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Zwartemeer

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Zwartemeer uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Zwartemeer: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Zwartemeer.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Zwartemeer is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Zwartemeer. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres Zwartemeer.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Zwartemeer zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Schuttingen Zwartemeer van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Zwartemeer

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Zwartemeer. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren.

Tuindeur Zwartemeer

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Aalst
schutting Goirle
schutting Boxmeer
schutting Kampen
schutting Maasbracht
schutting Heerde
schutting Kamerik
schutting Biddinghuizen
schutting Krabbendijke
schutting Meppel
schutting Opperdoes
schutting Oud-Heusden