Schutting Ochten

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Ochten? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een correct resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting Ochten

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze categorie erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Ochten.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Ochten is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte erfafscheiding zult vinden bij u in Ochten. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 70& van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Wellicht hebben we bij u in Ochten eerder een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Ochten bouwen:

Schutting soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Ochten

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Spakenburg
schutting ‘t Harde
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Middelrode
schutting Urk
schutting Zelhem
schutting Opmeer
schutting Arkel
schutting Huijbergen
schutting Giesbeek
schutting Aalst
schutting Handel