Schutting Ochten

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Ochten? Prins schuttingen kan de schutting Ochten leveren of zetten de nieuwe schutting Ochten bekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ochten

Wij werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Ochten. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Ochten gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Ochten.

Tuinschermen Ochten

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Ochten

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Ochten: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Ochten die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Ochten.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Ochten is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Ochten. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Ochten eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Schutting kopen Ochten. Het was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Ochten plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Ochten.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Ochten

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Ochten niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Ochten heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Ochten

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maasbracht
schutting Nieuwleusen
schutting Markelo
schutting Almere-Buiten
schutting Oenkerk
schutting Haelen
schutting Kerkrade
schutting Holten
schutting Udenhout
schutting Maassluis
schutting Dirksland
schutting Afferden