Schutting Ochten

Op zoek naar een hout beton schutting Ochten? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Ochten. Het bouwen van een een schutting Ochten kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ochten

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Ochten bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met goede garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de klanten. De basis van deze soort tuinafscheidingen Ochten bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor bijzonder bestemd voor schuttingen Ochten. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Ochten.

Tuinschermen Ochten

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Ochten

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Ochten uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Ochten: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Ochten.

Een tuinafscheiding kopen Ochten hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Ochten is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Ochten. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de consumenten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Mogelijk hebben we Ochten eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Ochten. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Ochten gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Ochten

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Ochten is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Ochten heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ochten

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leegkerk
schutting Driel
schutting Huizen
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Schijndel
schutting Kessel
schutting Lent
schutting Ter Aar
schutting Heeze
schutting Wieringerwerf
schutting Udenhout
schutting ’s-Hertogenbosch