Schutting Nistelrode

Op het net aan het kijken voor een beton schutting in Nistelrode? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van erfafscheidingen. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het monteren van de erfafscheiding is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met juiste garanties. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Nistelrode

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton erfafscheiding. Het grote voordeel van deze erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor uiterst geschikt voor erfafscheidingen. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Nistelrode.

Een schutting kopen in Nistelrode hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Nistelrode is nu erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Nistelrode. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Of verzoek ons om een adres bij u in Nistelrode.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande moderne schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Nistelrode.

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Nistelrode

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Poort

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit meerdere modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zuidlaren
schutting Raalte
schutting Sittard
schutting Bergen op Zoom
schutting Deventer
schutting Schoorl
schutting Neede
schutting Veendam
schutting Leens
schutting Nijverdal
schutting Gronsveld
schutting Herpen