Schutting Sint-Amands

Op zoek naar een luxe schutting Sint-Amands? Prins schuttingen kan uw schuttingen Sint-Amands bezorgen of monteren uw nieuwe schuttingen Sint-Amands bekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een schuttingen Sint-Amands kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Amands

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Sint-Amands foutloos plaatsen. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Sint-Amands gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Sint-Amands zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Sint-Amands.

Tuin schermen Sint-Amands

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sint-Amands

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Sint-Amands uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Sint-Amands.

Een schutting kopen Sint-Amands hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Sint-Amands is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting Sint-Amands zal tegenkomen voor uw woning in Sint-Amands. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Sint-Amands.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type schuttingen of schutting Sint-Amands plaatsen:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Sint-Amands van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Sint-Amands

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Sint-Amands niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Sint-Amands

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Harlingen
schutting Loenen
schutting Liessel
schutting Hellevoetsluis
schutting Oirschot
schutting Lexmond
schutting Gameren
schutting Wijk aan Zee
schutting Sint Michielsgestel
schutting Margraten
schutting Bovensmilde
schutting Dronten