Schutting Emmer-Compascuum

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Emmer-Compascuum? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met goede garanties. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Emmer-Compascuum

De houten schutting gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Emmer-Compascuum.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw huis in Emmer-Compascuum is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting zal vinden bij u in Emmer-Compascuum. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin bij u in Emmer-Compascuum.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Erfafscheiding kopen Emmer-Compascuum. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De volgende mooie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Emmer-Compascuum.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Emmer-Compascuum

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Zuidlaren
schutting Boskoop
schutting Schimmert
schutting Denekamp
schutting Harskamp
schutting Hoofddorp
schutting Sleen
schutting Angerlo
schutting Arcen
schutting Dordrecht
schutting Nijkerkerveen
schutting Riethoven