Schutting Emmer-Compascuum

Op zoek naar een hout beton schutting Emmer-Compascuum? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Emmer-Compascuum. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Emmer-Compascuum

Wij werken enkel met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Emmer-Compascuum. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Emmer-Compascuum gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van dit type schuttingen Emmer-Compascuum bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Emmer-Compascuum.

Tuinschermen Emmer-Compascuum

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Emmer-Compascuum

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Emmer-Compascuum.

Een schutting kopen Emmer-Compascuum hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Emmer-Compascuum is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlot een schutting Emmer-Compascuum die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Emmer-Compascuum? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Emmer-Compascuum.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Emmer-Compascuum.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Emmer-Compascuum

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Emmer-Compascuum niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Emmer-Compascuum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Emmer-Compascuum

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Huister Heide
schutting Oud Gastel
schutting Dalfsen
schutting Driemond
schutting Ruinerwold
schutting Oud Gastel
schutting Bolsward
schutting Voorhout
schutting Ottersum
schutting Leende
schutting Haps
schutting Putten