Schutting Giesbeek

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Giesbeek? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is circa 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niks anders doen dan schuttingen plaatsen kunnen de betonschutting foutloos plaatsen. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak anders zijn. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting Giesbeek

Een houten schutting gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van deze categorie erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Giesbeek.

Een schutting plaatsen in Giesbeek hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Giesbeek is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Giesbeek? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Giesbeek. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij zetten in Giesbeek. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Giesbeek

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poortdeur

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Andijk
schutting Bruinisse
schutting Nuenen
schutting Kerkrade
schutting Dalen
schutting Appingedam
schutting Woudrichem
schutting Zwartemeer
schutting Belfeld
schutting Tolkamer
schutting Renkum
schutting Gorssel