Schutting Giesbeek

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Giesbeek? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Giesbeek. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Giesbeek

We werken alleen met doorgewinterd personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Giesbeek. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls afwijkend zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De palen van deze soort schutting Giesbeek zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Giesbeek.

Tuin schermen Giesbeek

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Giesbeek

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Giesbeek die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Giesbeek.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Giesbeek is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Giesbeek die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben we Giesbeek voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Giesbeek. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Giesbeek van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Giesbeek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Giesbeek is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Giesbeek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Giesbeek

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 210cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bosschenhoofd
schutting Twello
schutting Linne
schutting Sliedrecht
schutting Eijsden
schutting Hulst
schutting Linschoten
schutting Uithoorn
schutting Woerden
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Biezelinge
schutting Nederhorst