Schutting Giesbeek

Rond aan het kijken voor een beton schutting Giesbeek? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Giesbeek. Het monteren van een schuttingen Giesbeek kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Giesbeek

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Giesbeek correct plaatsen. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. We bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Giesbeek.

Tuin schermen Giesbeek

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Giesbeek

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Giesbeek.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Giesbeek is nu erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Giesbeek. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Giesbeek.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Giesbeek. Dat was nog nooit zo simpel! Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Giesbeek.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting Giesbeek.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Giesbeek

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Giesbeek is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Giesbeek

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kan een keuze maken uit diverse type poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vroomshoop
schutting Soesterberg
schutting Beek
schutting Eerbeek
schutting Gorssel
schutting Beerta
schutting Werkhoven
schutting Groenlo
schutting ‘s-Gravenhage
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Hoven
schutting Ottersum