Schutting Molenstede

Op zoek naar een luxe schutting Molenstede? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Molenstede. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Molenstede

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Molenstede bent u zeker van een goed eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin vaak verschillend zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Molenstede gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor schuttingen Molenstede. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Molenstede.

Tuin schermen Molenstede

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Molenstede

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Molenstede.

Een schutting plaatsen Molenstede hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Molenstede is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting Molenstede zal aantreffen voor uw woning in Molenstede. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Molenstede.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Molenstede. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinschutting Molenstede gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Molenstede

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Molenstede nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Molenstede heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Molenstede

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Laren
schutting Veenendaal
schutting Reuver
schutting Lierop
schutting Asperen
schutting Maassluis
schutting Deventer
schutting Berkel-Enschot
schutting Heiloo
schutting Alphen
schutting Castricum
schutting Almere-Buiten