Schutting Molenstede

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting Molenstede? Wij kunnen de schutting Molenstede bezorgen of monteren uw nieuwe schutting Molenstede vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Molenstede

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Molenstede bent u zeker van een perfect resultaat met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Molenstede bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Molenstede.

Tuin schermen Molenstede

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Molenstede

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Molenstede uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Molenstede: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Molenstede.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Molenstede is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Molenstede. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Molenstede? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting Molenstede bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting Molenstede.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Molenstede

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Molenstede. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Molenstede

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Petten
schutting Standdaarbuiten
schutting Maasbree
schutting Leuth
schutting Gieten
schutting Varsseveld
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Zwaagwesteinde
schutting Huissen
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Sas van Gent
schutting Bergambacht