Schutting Rhoon

Op zoek naar een luxe schutting Rhoon? Wij kunnen de schutting Rhoon bezorgen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Rhoon deskundig en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rhoon

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Rhoon, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

De houten schutting Rhoon gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Rhoon bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Rhoon.

Tuinschermen Rhoon

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Rhoon

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Rhoon: Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Rhoon die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Rhoon.

Een tuinafscheiding kopen Rhoon hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Rhoon is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Rhoon zult aantreffen voor uw woning in Rhoon. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Rhoon? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Rhoon. Dat was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Rhoon zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Rhoon.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Rhoon

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Rhoon. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Rhoon

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Muiden
schutting Bunnik
schutting Heukelum
schutting Hardegarijp
schutting Geffen
schutting Weerselo
schutting Halfweg
schutting Dokkum
schutting Winterswijk
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Kudelstaart
schutting Bergum