Schutting Rhoon

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting in Rhoon? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting. Het monteren van een schutting bij u in Rhoon kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Rhoon

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Rhoon.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Rhoon is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting zal tegenkomen bij u in Rhoon. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Rhoon? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting bij u in Rhoon zetten:

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Rhoon

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kunt kiezen uit diverse type poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting ‘s-Gravenhage
schutting Molenhoek
schutting Wervershoof
schutting Egmond-Binnen
schutting Baflo
schutting Julianadorp
schutting Ter Aar
schutting Veendam
schutting Akersloot
schutting Giessen
schutting Lunteren
schutting Kaatsheuvel