Schutting Zoersel

Op zoek naar een nieuwe schutting Zoersel? Wij kunnen de schutting Zoersel leveren of plaatsen uw nieuwe schutting Zoersel bekwaam en vlug voor u. Het bouwen van een schuttingen Zoersel kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zoersel

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Zoersel bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met juiste garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Zoersel erg populair, hedendaags kiezen minder particulieren voor deze categorie tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Zoersel.

Tuinschermen Zoersel

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Zoersel

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Zoersel.

Een tuinafscheiding kopen Zoersel hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Zoersel is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Zoersel zult tegenkomen voor uw woning in Zoersel. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Zoersel voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Zoersel.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Zoersel gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Zoersel

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Zoersel niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Zoersel

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oldenzaal
schutting Ooltgensplaat
schutting Leiden
schutting Zuidbroek
schutting Genemuiden
schutting Leersum
schutting Herten
schutting ’t Harde
schutting Heerenveen
schutting Andel
schutting Meerkerk
schutting Mierlo