Schutting Millingen-aan-de-Rijn

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Millingen-aan-de-Rijn? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schutting is plusminus 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin vaak verschillend zijn. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Millingen-aan-de-Rijn

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. De palen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Millingen-aan-de-Rijn.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin in Millingen-aan-de-Rijn is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Millingen-aan-de-Rijn. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Millingen-aan-de-Rijn? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Millingen-aan-de-Rijn. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u de schuttingen die we leveren in Millingen-aan-de-Rijn. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Millingen-aan-de-Rijn

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Spakenburg
schutting Oudehaske
schutting Schinveld
schutting Waalre
schutting Roermond
schutting Noordwijk
schutting Sint Philipsland
schutting Opperdoes
schutting Afferden
schutting Moerkapelle
schutting Blijham
schutting Castricum