Schutting Millingen aan de Rijn

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Millingen aan de Rijn? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Millingen aan de Rijn. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het zetten van de schutting is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Millingen aan de Rijn

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Millingen aan de Rijn, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Millingen aan de Rijn bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Millingen aan de Rijn.

Tuinschermen Millingen aan de Rijn

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Millingen aan de Rijn

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Millingen aan de Rijn uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Millingen aan de Rijn.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Millingen aan de Rijn is nu erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Millingen aan de Rijn. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Wellicht hebben we Millingen aan de Rijn eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Millingen aan de Rijn. Dat was nog nooit zo makkelijk! De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Millingen aan de Rijn.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinschutting Millingen aan de Rijn gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Millingen aan de Rijn

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Millingen aan de Rijn. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Millingen aan de Rijn heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Millingen aan de Rijn

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Scharwoude
schutting Oldebroek
schutting ’s Gravenmoer
schutting Den Oever
schutting IJburg
schutting Deil
schutting Klundert
schutting Boxmeer
schutting Nijeveen
schutting Rilland
schutting Uithuizen
schutting Aalden